Ressourcer:

Indlånsrenter når nye højder

December 12, 2007 – 7:59 am

Indlånsrenterne er spået til at nå nye højder. Manglen på likviditet i flere danske banker, er en af de primære årsager til at indlånsrenter nu stiger markant i forhold til hvad der er set i flere år.

Det har været normalt at indlånsrenter lå på et niveau, som dybest set gjorde det til en dårlig forretning at have penge i banken, fordi indlånsrenterne lå under inflationen i Danmark. Det kan lyde dramatisk, men ikke desto mindre er det et faktum at mange konti var forbundet med en indlånsrente i størrelsesordenen 0 - 0,5% på almindelige konti. De dage er nu ved at være talte i mange pengeinstitutter, og indlånsrenter ligger idag på både 4% og 5% mange steder.

 1. 5 Responses to “Indlånsrenter når nye højder”

 2. Jeg har lige set at Danske Bank tilbyder rente på 5.50 %, ved Binding i 2 år; men jeg har også her på Nettet set at Jyske Bank giver 5,75 % ved en Binding på kun 12 Mdr. Det er da en forskel der kan ses.

  By Benny Hansen on Oct 3, 2008

 3. Ja det er rigtigt. I “gamle dage” var det i løbetiden og beløbets størrelse, der betød noget for renten der blev tilbudt - og så selvfølgelig hvor presset banken var.

  I dag er det nemmere at få højere renter, selv med mindre beløb og i kortere bindingsperioder. Jeg fik 6,2% for 350.000 på banktorvet (der spiller bankerne ud mod hinanden for dig) for 14 dage siden og jeg kunne godt forestille mig at det måske var steget yderligere siden grundet markedssituationen - men det svinger nu i øvrigt fra dag til dag.

  By admin on Oct 3, 2008

 4. Ja, nu hedder den så 7% med 12 mdrs. binding på FIH. Gad vidst hvor højt renten kommer op i denne omgang

  By JP on Nov 3, 2008

 5. Forhåbentlig ikke til islandske tilstande… haha

  By admin on Nov 3, 2008

 6. Ønsker måske at oprette indlånskonto

  By Tove Damgaard on Mar 25, 2011

Skriv en kommentar